Wilt u thuis ook een airco?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een airco bij u thuis?

Door de stijgende temperaturen is het ook warmer in huis. Mede dankzij de goede isolatie blijft de warmte sneller in uw huis hangen. Hierdoor zit u niet meer comfortabel. Kunt u niet slapen door de warmte? Is uw huis ook standaard te warm? Neem vandaag nog contact op met Greeuw Airco. Wij zullen de mogelijkheden met u doorspreken.

Een goede airco zorgt voor verkoeling in uw huis en hoeft niet de wereld te kosten. Wij installeren 7 dagen per week airco's en komen graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk houden wij rekening met het COVID-19 protocol!

U wilt toch ook lekker thuis kunnen genieten van een aangenaam klimaat?

Wij bellen u terug

Wij bellen u graag vrijblijvend terug en bespreken de mogelijkheden met u!

Bel mij terug

Wat kost een airco thuis?

De kosten van een airco voor uw huis zijn natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Het is natuurlijk afhankelijk van hoe groot de ruimte is die gekoeld moet worden, welke luxe extra’s u wilt op uw airco en hoe lang deze airco aan staat per dag.

De door ons genoemde tarieven op de website zijn inclusief installatie van de airco! Daar zitten dus geen verrassingen in. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs en zullen dan precies vertellen wat een airco kost bij u thuis.

Mitsubishi airco

Wij hebben verschillende merken airco, waaronder Mitsubishi airco. Met dit a-merk weet u zeker dat u een goede airconditioner in huis haalt. Of dit nu voor uw woon- of slaapkamer is. De kwaliteit is super.

Een airco kopen

Het aanschaffen van een airco is voor u geen dagelijkse bezigheid. Onze adviseurs kunnen u echter hiermee goed helpen. Tijdens u zoektocht naar een perfecte airco voor u huis wilt u begeleiding. Het kopen van een airco wordt zo een stuk makkelijker! Laat u vandaag nog terugbellen en zit binnen 6 weken heerlijk koel in uw eigen huis.

Airco kopen slaapkamer

Tegenwoordig zijn veel slaapkamers warm en dat is vervelend. U komt niet goed in slaap, u ligt lang te woelen en komt vermoeid uw bed uit. Met een airco in uw slaapkamer is dit verleden tijd. U hoeft deze niet op standje vriezen te zetten, maar een aangename temperatuur in uw slaapkamer zorgt voor een verbetering van de nachtrust, wat weer ten goede komt aan uw gezondheid!