Projecten

Projecten Greeuw Airconditioning

 

Wellicht heeft u ons wel eens in uw straat of ergens waar u langs reed bezig gezien en bent u benieuwd geworden naar onze projecten. Deze verschillen namelijk nogal wat. Zo plaatsen wij single split units (1 airco unit en 1 buiten unit), Multi split units waarbij wij meerdere binnen units aangesloten worden op 1 buiten unit. Ook voorzien wij klanten van plafondunits, onderbouw modellen en vloermodellen.

Er is een zeer ruime keuze aan airconditioningsystemen dus wij begrijpen best dat u het moeilijk vindt wat er nou precies bij u past en mogelijk is. Hieronder vindt u een paar projecten die wij inmiddels succesvol hebben geplaatst. Hierbij kan ik mededelen dat de klanten allemaal uiteraard dik tevreden zijn! Zowel met de plaatsing als de afwerking.


Wormerveer, Oktober ’21

De klant van dit project wilde graag ivm de strakke moderne wooninrichting een luxe uitstraling qua airconditioning. Bij deze klant paste daarom ook het beste de Daikin Stylish serie met de kleur zwart hout. Deze modellen zijn tevens te verkrijgen in de kleuren zilver en standaard wit! (deze zijn ook te vinden in onze webshop). Bij dit project is gebruik gemaakt van maar liefst 2x een multisplit systeem waarbij 2 binnen units aangesloten zijn op elk 1 buitenunit. 

Hierbij zijn 2 Daikin Stylish zwarthout voor de woonkamer en slaapkamer aangesloten op 1 buitenunit en 1x de Daikin Stylish zwarthout en de Daikin Comfora (zie foto witte airco) aangesloten op 1 buitenunit. 

De buitenunits zijn hier netjes geïnstalleerd op het garagedak en op de uitbouw van de woning.

 

Klant tevreden, wij tevreden !

Greeuw Airconditioning
BEL MIJ TERUG!
close slider

  Greeuw Airconditioning
  Egelskoog 8
  1822 BM Alkmaar

  info@greeuw.nl
  072 210 03 30

  Openingstijden:
  Maandag: 8:00 – 18:00
  Dinsdag: 8:00 – 18:00
  Woensdag: 8:00 – 18:00
  Donderdag: 8:00 – 18:00
  Vrijdag: 8:00 – 18:00
  Zaterdag: 8:00 – 17:00 (Showroom op afspraak)
  Zondag: 9:00 – 17:00 (Showroom op afspraak)

  × Hoe kunnen we je helpen?